Extenze

Ominaisuus Arvosana
Turvallisuus
Toimivuus
Asiakaspalvelu
Hinta
Yleisarvosana

Extenze on tullut markkinoille 2016 syksyllä. Tuotetta on kuitenkin myyty eri nimellä ympäri maailmaa jo usean vuoden ajan ja sillä on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä.

Plussat ja miinukset

+ Tuotteen myyjä ja valmistaja on ollut markkinoilla useita vuosia

+ 30 päivän ilmainen kokeilu  (toimituskulut 6,95 €)

+ Vaikutukset alkavat jo 30 päivän aikana

–  Tarkkaa tuotesisältöä ei ole annettu myyntisivuilla

–  Myyjän asiakaspalvelussa on parantamisen varaa

Extenzen vaikutukset ja käyttö

Extenzen luvataan auttavan potenssiongelmissa. Sen hyötyjä on mm:

  • Peniksen koko suurenee ja kovenee
  • Orgasmit ovat rajumpia
  • Auttaa ennenaikaisessa siemensyöksyssä

Tarkennuksena on hyvä mainita, että Extenze tai mikään muukaan tuote ei kasvata fyysisesti peniksen kokoa. Se suurenee vain näennäisesti, kun verenkiertoa peniksen ympärillä paranee. Parempi verenkierto = Suurempi ja kovempi penis.

Extenzen sisältämät ainesosat ovat täysin luonnollisia ja Suomen lakien mukaisia. Koska se on luonnontuote, sillä ei myöskään ole mitään haittavaikutuksia. Kuitenkin, käyttäessä tuotetta useita kuukausi säännöllisesti keho alkaa tottumaan ainesosiin, jolloin sen vaikutus voi heikentyä. Niinpä tuotteesta on hyvä pitää pieniä taukoja.

Kuinka paljon Extenze tuote maksaa?

Tuote perustuu kuukausi tilaukseen mikä tarkoittaa, että tuote tulee kotiin joka kuukausi automaattisesti niin kauan, kunnes tilaaja peruuttaa tilauksen.

Saat ensimmäisen paketin postikulujen hinnalla, eli maksat vain 6,95 €. Paketin sisältö riittää 30 päiväksi.

Jos haluat tämän jälkeen jatkaa tilaustasi, sinun ei tarvitse tehdä mitää. Tuotteet lähetään jatkossa ilmoittamaasi osoitteeseen joka kuukausi.

Tilauksen kuukausihinta ensimmäisen kuukauden jälkeen on 43,90 € sis. postimaksut.

Voit siis kokeilla tuotetta 30 päivän ajan  vain 8 euron hintaan. Jos et ole tyytyväinen tuloksiin niin peruuta vain tilaus.

Yhteenveto

Extenze tuotteen valmistajalla on pitkä kokemus luonnollisten potenssilääkkeiden tuottamisesta.

Valmistajasta on valitettavasti negatiivisia asiakaskokemuksia, joka usein miten on johtunut heikosta asiakaspalvelusta. Itse tuote on kuitenkin todettu toimivaksi useiden vuosien ajalta.

Vältä epäluotettavia jälleenmyyjiä! Tilaa aitoa Extenze tuotetta vain sen alkuperäisen myyjän kotisivuilta. Kuluttajansuojalain mukainen peruutusoikeus takaa rahat takaisin – takuun.

Tilaa tästä!