Male Booster

Ominaisuus Arvosana
Turvallisuus
Toimivuus
Asiakaspalvelu
Hinta
Yleisarvosana

HUOMIO! Male Booster-TUOTETTA EI OLE ENÄÄN SAATAVILLA!

Tutustu saatavilla oleviin tuotteisiin tästä!

Male Booster ei ole varsinainen potenssilääke vaan se on suunniteltu lisäämään testosteronia. Kuitenkin, testosteroni on tärkein seksuaaliseen suorituskykyyn vaikuttava hormoni ja suurin osa erektiovaivoista on jäljitettävissä nimenomaan alhaiseen testosteronitasoon.

Muista vastaavista tuotteista poiketen Male Boosteria käytetään päivittäin, joten se on pitkävaikutteinen tuote. Siinä on yli 20 vaikuttavaa hivenainetta ja vitamiinia, joista potenssin kannalta tärkeimpiä ovat magnesium, sinkki ja B6-vitamiini. Ainesosien teho mieskunnon parantamiseen on tieteellisesti todistettu lukuisissa tutkimuksissa.

Male Booster on yhdistettävissä nopeavaikutteiseen valmisteeseen, esimerkiksi Hard Supportiin, jolloin saavutetaan maksimiteho.

Plussat ja miinukset

+ Tutustumistarjous Potenssilääkket.fi-sivuston käyttäjille 7.90€+postikulut

+ Suomessa valmistettu

+ Sopii hyvin yhteen toisen varsinaisen potenssituotteen kanssa

– Multivitamiinivalmiste joka ei ole mitenkään erikoisen ainutlaatuinen

Tuotesisältö ja käyttö

Male Booster on multivitamiini, jonka tarkoituksena on korjata vitaami ja hivenaine puutteita.

Tuotesisältö: Magnesium, C-ja B3-vitamiini, Sinkki, Rauta, Pantoteenihappo, B6-B2-B1-vitamiinit, Kupari, A-vitamiini, Biotiini, Jodi, K1-vitamiini, Seleeni, Molybdeeni, Kromi, D3-vitamiini, B12-vitamiini.

Jos käytät jo vastaava multivitamiini valmistetta niin Male Booster ei ole tarpeellinen lisä. Kuitenkin, jos et käytä multivitamiinituotetta tai sen tuotesisältö ei vastaa Male Boosterin tuotesisältöä (esim. ei sisällä Sinkkiä tai Magnesiumia) saa Male Boosterista varmasti positiivisia vaikutuksia.

Yhteenveto

Male Booster on kelvollinen vitamiinilisä omien vitamiini puutoksien täyttämiseen. Male Boosterin kokonaisvaltaiset ainesosat tukevat takuulla hyvää miehistä kuntoa ja seksuaalista vireyttä.

HUOMIO! Male Booster-TUOTETTA EI OLE ENÄÄN SAATAVILLA!

Tutustu saatavilla oleviin tuotteisiin tästä!

Tilaa tästä!