Sizegain PLUS

54,95 € Tilaa tästä!
Ominaisuus Arvosana
Turvallisuus
Toimivuus
Asiakaspalvelu
Hinta
Yleisarvosana

Sizegain PLUS on peniksen suurentamiseen kehitetty ohjelma, joka sisältää Sizegain ravintolisän sekä Naturpenis-harjoitusohjelman. Ravintolisä on EU:ssa rekisteröity ja kaikki sen aineosat ovat luonnollisia ja turvallisia.

Tuotteen myyjä lupaa, että tämän ravintolisän ja harjoitusohjelman avulla peniksen pituutta voi kasvattaa jopa 7 cm ja paksuutta 25 %. Ohjelman aloittamisesta tuloksia alkaa näkymään muutamassa viikossa.

Plussat ja miinukset

+ Mielenkiintoinen ravintolisän ja harjoitusohjelman yhdistelmä

+ Ravintolisän tuotesisältö on selkeä ja helposti saatavilla

+ Selkeä hinnoittelu. Ei kestotilauksia

– Hinta 54,95€ on kohtalaisen suuri

Hyödyt ja vaikutus

Ravintolisä on kehitetty nimenomaan penikseen suurentamiseen. Ei niinkään varsinaisen potenssiongelman hoitoon. Kuitenkin, tuotteen myyjä lupaa ravintolisän auttavan myös potenssiongelman hoitoon.

  • Parantaa peniksen verenkiertoa
  • Laajentaa paisuvaiskudosta
  • Suurempi ja kestävämpi erektio

Tuotetta myydään 1-12 kuukauden hoitoerissä. Vaikutuksia luvataan jo yhden kuukauden hoidossa mutta todellinen hyöty tuotteesta tulee vasta useamman kuukauden käytön jälkeen.

Ainesosat

Tuote on täysin luonnonmukainen ja sen vaikuttavat aineosat ovat:

  • Ginkgoa
  • Panax ginseng
  • Epidemium Macranthum
  • Bioperine

Naturpenis harjoitusohjelma

Harjoitusohjelman saa automaattisesti kaupan päälle Sizegain ravintolisän tilaukseen. Harjoitusohjelman suurimman hyödyn saa, kun sen suorittaa yhdessä Sizegain ravintolisän kanssa.

Harjoitusohjelma sisältää yli 30 harjoitusvideoita, joiden avulla harjoituksia tehdään päivittäin itsenäisesti. Tuloksia luvataan jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Huom. on tärkeää noudattaa harjoitusohjelmassa annettuja ohjeita, ettei aiheuta mitään pysvää vahinkoa penikselle.

Itse harjoitus perustuu jelqing-menetelmään, joka on ikivanha suosittu harjoitus peniksen kasvattamiseen.

Yhteenveto

Sizegain PLUS on tutustumisen arvoinen tuote jos olet erityisesti kiinnostunut peniksen kasvattamisesta ja olet valmis noudattamaan harjoitusohjelmaa. Tällöin kohtuullisen korkealla hinnalle saa varmasti vastinetta.

Tilaa tästä!