Potenssilääkkeistä on mahdollista tilata ilmainen koepakkaus itselleen. Tämä on loistava mahdollisuus kokeilla tuotetta täysin risköttömästi. Tee tilaus seuraamalla seuraavia ohjeita niin varmistat, että koepakkaus on todella ilmainen etkä sitoudu jatkotilaukseen.

1. Siirry Viagerexin tilaussivulle tästä (avautuu uudessa ikkunassa)

2. Syötä omat tietosi ja toimitusosoite (kuva1), hyväksy ehdot ja klikkaa oikeassa alareunassa näkyyvää ”Tilaa” painiketta

3. Tilausvahvistus tulee välitömmästi ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen. Siirry sähköpostiisi ja tarkista, että olet saanut tilausvahvistuksen. Tuote tulee koti-ovellesi 8-14 työpäivän kuluessa.

4. Tuotepaketin saapuessa löydät paketista käyttöohjeet ja jälleenmyyjän yhteystiedot. Soita välittömästi papereista löytyvään puhelinnumeroon ja sano peruuttavasi tilaus. Jos halauat, voit ottaa yhteystiedot ylös jo tässä vaiheessa: yrityksen puhelinnumero: 09-4241 7779  ja sähköpostiosoite: finland@pro-shopper.eu. Suosittelemme puhelinsoittoa, koska näin saat välittömän varmistuksen, että tilauksesi on peruutettu. Muista tehdä tämä 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta.

5. Onneksi olkoon! Sait koepakkauksen täysin ilmaiseksi. Jos haluat jatkaa kuuria sinun ei tarvitse tehdä mitään. Uusi annos tulee joka kuukausi automaattisesti.